Where Do These Foods Originate Quiz Answers

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

Where Do These Foods Originate Quiz Answers 100% Score

Where Do These Foods Originate

Quiz answer 100% correct

Where Do These Foods Originate Quiz From Be Quizzed Total 20 Questions Answers With 100% Score Complete This Quiz And 14RBX

1. WHERE DO FISH AND CHIPS ORIGINATE FROM?

 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Germany
  • England
  • Belgium
  • France


Right Answer: England

 
 

2. WHERE DO CROISSANTS ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Austria
  • France
  • Sweden
  • Spain


Right Answer: Austria

 
 

3. WHERE DO CREPES ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Belgium
  • Norway
  • Portugal
  • France


Right Answer: France

 
 

4. WHERE DOES HOT CHOCOLATE ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Iceland
  • Mexico
  • Russia
  • Brazil


Right Answer: Mexico

 
 

 

5. WHERE DOES BIRYANI ORIGINATE FROM?

 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Iran
  • China
  • India
  • Japan


Right Answer: India

 
 

6. WHERE DO NOODLES ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • China
  • Italy
  • Spain
  • Greece


Right Answer: China

 
 
 

7. WHERE DOES HAINANESE CHICKEN ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • China
  • Japan
  • Vietnam
  • Singapore


Right Answer: Singapore

 
 

8. WHERE DO KIWIS ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Australia
  • New Zealand
  • China
  • Japan


Right Answer: China

 
 

 

9. WHERE DOES PEANUT BUTTER ORIGINATE FROM?

 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • USA
  • England
  • Peru
  • Canada


Right Answer: USA

 
 
 

10. WHERE DOES PHO ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Vietnam
  • SIngapore
  • South Korea
  • China


Right Answer: Vietnam

 
 
 

11. WHERE DOES PAELLA ORIGINATE?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Spain
  • Peru
  • Portugal
  • Brazil


Right Answer: Spain

 
 
 

12. WHERE DOES POUTINE ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Canada
  • England
  • USA
  • Germany


Right Answer: Canada

 

13. WHERE DOES RAMEN ORIGINATE FROM?South

 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Korea
  • Japan
  • China
  • Singapore


Right Answer: Japan

 
 

14. WHERE DOES BIGOS ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Germany
  • Poland
  • Spain
  • Peru


Right Answer: Poland

 
 
 

15. WHERE DOES SAFFRON ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Egypt
  • Peru
  • Iran
  • India


Right Answer: India

 
 
 

16. WHERE DOES HAGGIS ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Germany
  • France
  • Ireland
  • Scotland


Right Answer: Scotland

 
 
 

 

17. WHERE DOES CAESAR SALAD ORIGINATE FROM?

 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Greece
  • Italy
  • Mexico
  • Portugal


Right Answer: Mexico

 
 
 

18. WHERE DOES SHISH KEBAB ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Israel
  • India
  • Iran
  • Turkey


Right Answer: Turkey

 
 
 

19. WHERE DOES GOULASH ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Denmark
  • Hungary
  • Germany
  • France


Right Answer: Hungary

 
 
 

20. WHERE DOES CHEESECAKE ORIGINATE FROM?
 
Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Spain
  • Greece
  • Italy
  • France


Right Answer: Greece

Related Posts

%d bloggers like this: