Roblox Dragon Quest Quiz Answers

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

1. THE ELEMENTALIST SET CAN BE OBTAINED AT WHICH DUNGEON?

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Winter Outpost
  • Pirate Island
  • The Desert Temple
  • King’s Castle


Right Answer: The Desert Temple

 
 

2. THE TRITON WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

 

  • Aquatic Temple
  • Orbital Outpost
  • The Canals
  • Steampunk Sewers


Right Answer: Aquatic Temple

 
 

3. THE ANCESTRAL MAGE SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

 

  • King’s Castle
  • Enchanted Forest
  • Ghastly Harbor
  • Samurai Palace


Right Answer: Samurai Palace

 
 

4. THE CRYSTALLINE GUARDIAN SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • The Canals
  • Enchanted Forest
  • The Underworld
  • Pirate Island


Right Answer: Enchanted Forest

 

5. THE SALVAGED WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

 

  • Steampunk Sewers
  • Orbital Outpost
  • The Canals
  • Samurai Palace


Right Answer: Samurai Palace

 
 

6. WHAT IS THE DIFFERENCE BETWEEN AN UNCOMMON AND EPIC VOID PLATE HELMET’S PHYSICAL POWER? (ON AVERAGE)
 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

 

  • 20 points
  • 10 points
  • 30 points
  • 25 points


Right Answer: 10 points

 
 

7. WHICH OF THESE ARMOR SETS REQUIRES THE PLAYER TO BE LEVEL 60?
 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

 

  • Elite Warlord Plate Set
  • Pirate King’s Warrior Set
  • Barbaric Mage Set
  • Ice King’s Guardian Set


Right Answer: Pirate King’s Warrior Set


8. WHICH OF THESE ARMOR SETS HAS AROUND 1600 HP?
 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

 

  • Ancient Plate Set
  • Ice King’s Warrior Set
  • Barbaric Warrior Set
  • Guardian Set


Right Answer: Ice King’s Warrior Set

 

9. HOW MUCH DOES THE RED KNIGHT HELMET SELL FOR? (BASE SELL)

 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

 

Right Answer: 2000
 
 

10. WHICH OF THESE BOOSTS THE USER’S PHYSICAL DAMAGE FOR 8 SECONDS?
 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

 

  • Taunting Aura
  • Battle Shout
  • Skull Flames
  • Demonic Spikes


Right Answer: Battle Shout

 
 

11. WHAT LEVEL DO YOU NEED TO BE TO USE INFERNAL ORBS?
 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

 

  • 55
  • 77
  • 99
  • 121


Right Answer: 77

 
 

12. WHICH OF THESE IS AN EPIC SPELL?
 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

 

  • Life Dash
  • Star Barrage
  • Ice Totem
  • Starfall


Right Answer: Ice Totem

13. WHICH OF THESE GRANTS A MOVEMENT SPEED BOOST AND INCREASES SP.ELL DAMAGE BY 80%?

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Inner Focus
  • Life Dash
  • Inner Rage
  • Overcharge


Right Answer: Life Dash

 
 

14. WHICH ONE OF THESE SPELLS SELLS FOR 8,000,000?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Spirit Bomb
  • Mighty Leap
  • Triple Blade Throw
  • Explosive Mine


Right Answer: Triple Blade Throw

 
 

15. WHICH ONE OF THESE HAS THE QUICKEST COOL DOWN SPEED?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Explosive Mine
  • Rending Slice
  • Explosive Punch
  • Electric Slash


Right Answer: Explosive Punch

 
 

16. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 110,000?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Bioforged Greataxe
  • Hextech Katana
  • Dual Ocean Fists
  • Cracked Tooth Cleaver


Right Answer: Cracked Tooth Cleaver



17. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 485,000?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Plasma Infused Cutlass
  • Inventor’s Greatsword
  • Mighty Fusion Maul
  • Bioforged Greataxe


Right Answer: Mighty Fusion Maul

 
 

18. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 7.1 MILLION?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Aquatic Scimitars
  • Aquatic Executioner
  • Serpent Pike
  • Ocean Pearl Staff


Right Answer: Aquatic Executioner

 
 

19. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 23.75 MILLION?
 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

 

  • Forest Vine Hatchet
  • Enchanted Shard Dual Blade
  • Enchanted Shard Staff
  • Crystalline Shard Staff


Right Answer: Forest Vine Hatchet

 
 

20. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 44?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Onyx Spell Scythe
  • Crimson Spellblade
  • Dragon Slayer Blade
  • Diamond Encrusted Blade


Right Answer: Onyx Spell Scythe

 

21. THIS CLASS DEPENDS ON BOTH THEIR WEAPON TO DEAL MELEE DAMAGE AND THEIR PHYSICAL ABILITIES TO DEAL RANGED DAMAGE.

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Warrior
  • Mage
  • Guardian
  • Tank


Right Answer: Warrior

 
 

22. HOW MANY WAVES ARE REQUIRED FOR “ULTIMATE DUNGEON DEFENDER”?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 50
  • 100
  • 300
  • 400


Right Answer: 100

 
 

23. WHAT LEVEL IS GRANDMASTER REACHED?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers
 
  • 80
  • 120
  • 200
  • 220


Right Answer: 120

 
 

24. WHERE CAN YOU FIND THE SNIPER MERCENARY COSMETIC?
 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

 

  • Ghastly Harbor
  • The Canals
  • Steampunk Sewers
  • Orbital Outpost


Right Answer: The Canals

25. WHERE CAN YOU FIND THE INVENTOR COSMETIC?

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • The Canals
  • Steampunk Sewers
  • Ghastly Harbor
  • Orbital Outpost


Right Answer: Steampunk Sewers

 
 

26. ON “HARD”, WHAT ARE SAND PEASANTS BASE HP?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 80
  • 250
  • 750
  • 2300


Right Answer: 250

 
 

27. WHERE CAN YOU FIND THE DARK MAGE MOB?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Volcanic Chambers
  • Ghastly Harbor
  • Enchanted Forest
  • Underworld


Right Answer: Underworld

 
 

28. WHAT IS THE BASE HP OF A MOB, ON INSANE, ON ORBITAL OUTPOST?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 4,500,000
  • 1,900,000,000,000
  • 4,400,000,000,000
  • 2,300,000,000


Right Answer: 1,900,000,000,000

 

29. WHO IS THE FINAL BOSS ON AQUATIC TEMPLE?

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Ancient Temple God
  • Sea King
  • Temple Pharaoh
  • Fish King


Right Answer: Sea King

 

30. WHO IS THE LAST BOSS ON ORBITAL OUTPOST?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Tesla Master
  • The Destroyer
  • Lord Varosh
  • Hologram Assassin


Right Answer: Lord Varosh

1. THE ELEMENTALIST SET CAN BE OBTAINED AT WHICH DUNGEON?
2. THE TRITON WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
3. THE ANCESTRAL MAGE SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
4. THE CRYSTALLINE GUARDIAN SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
5. THE SALVAGED WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
6. WHAT IS THE DIFFERENCE BETWEEN AN UNCOMMON AND EPIC VOID PLATE HELMET’S PHYSICAL POWER? (ON AVERAGE)
7. WHICH OF THESE ARMOR SETS REQUIRES THE PLAYER TO BE LEVEL 60?
8. WHICH OF THESE ARMOR SETS HAS AROUND 1600 HP?
9. HOW MUCH DOES THE RED KNIGHT HELMET SELL FOR? (BASE SELL)
10. WHICH OF THESE BOOSTS THE USER’S PHYSICAL DAMAGE FOR 8 SECONDS?
11. WHAT LEVEL DO YOU NEED TO BE TO USE INFERNAL ORBS?
12. WHICH OF THESE IS AN EPIC SPELL?
13. WHICH OF THESE GRANTS A MOVEMENT SPEED BOOST AND INCREASES SPELL DAMAGE BY 80%?
14. WHICH ONE OF THESE SPELLS SELLS FOR 8,000,000?
15. WHICH ONE OF THESE HAS THE QUICKEST COOL DOWN SPEED?
16. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 110,000?
17. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 485,000?
18. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 7.1 MILLION?
19. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 23.75 MILLION?
20. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 44?
21. THIS CLASS DEPENDS ON BOTH THEIR WEAPON TO DEAL MELEE DAMAGE AND THEIR PHYSICAL ABILITIES TO DEAL RANGED DAMAGE.
22. HOW MANY WAVES ARE REQUIRED FOR “ULTIMATE DUNGEON DEFENDER”?
23. WHAT LEVEL IS GRANDMASTER REACHED?
24. WHERE CAN YOU FIND THE SNIPER MERCENARY COSMETIC?
25. WHERE CAN YOU FIND THE INVENTOR COSMETIC?
26. ON “HARD”, WHAT ARE SAND PEASANTS BASE HP?
27. WHERE CAN YOU FIND THE DARK MAGE MOB?
28. WHAT IS THE BASE HP OF A MOB, ON INSANE, ON ORBITAL OUTPOST?
29. WHO IS THE FINAL BOSS ON AQUATIC TEMPLE?
30. WHO IS THE LAST BOSS ON ORBITAL OUTPOST?

Related Posts

%d bloggers like this: